Wednesday, June 2, 2010

Lomalla!

Lomalla ollaan! Ihanaa! Sanon heipat naille pytingeille pariksi kuukaudeksi ja otan vahan hajurakoa koko kaupunkiin. Pelatkoon pallojensa kanssa keskenaan. (Tata ei kylla saisi sanoa aaneen, sain jo tuomitsevia katseita kun en jaa nauttimaan jalkapallotunnelmista. Tassa esimakua: naapurin kuusivuotiaalle on hankittu vuvuzela. Han kovasti harjoitelee. :-) )

Maanantaina lomalle, suuntana Mosambik, aikaa viitisen viikkoa. Suunnitelmia minimaalisesti ja nekin voivat muuttua. Katsotaan, mita maailma tuo vastaan talla kertaa.

Hasta luego, amigos.

Tuesday, June 1, 2010

Melkein


Melkein, ihan kohta. En nuolaise viela, ettei tipahda vinksalleen. Mutta kyllahan aika rullaa eteenpain, vaikka mita kavisi, sita ei voi pysayttaa. Loma hiipii jo mieleen, annan sen hiiviskella. Esseenkin, sen pitkan, sain valmiiksi. Ulkona paistaa, eika tuule, pitkasta aikaa toppi-kelit. Huomenna tentti. Muistilistalla viela hommia torstaille ja perjantaille. Malaria-tabletit on jo. Ja jos kassiin muistaa heittaa jooga-maton, kameran, kirjan ja aurinkorasvaa niin niillahan paasee jo pitkalle.