Wednesday, June 2, 2010

Lomalla!

Lomalla ollaan! Ihanaa! Sanon heipat naille pytingeille pariksi kuukaudeksi ja otan vahan hajurakoa koko kaupunkiin. Pelatkoon pallojensa kanssa keskenaan. (Tata ei kylla saisi sanoa aaneen, sain jo tuomitsevia katseita kun en jaa nauttimaan jalkapallotunnelmista. Tassa esimakua: naapurin kuusivuotiaalle on hankittu vuvuzela. Han kovasti harjoitelee. :-) )

Maanantaina lomalle, suuntana Mosambik, aikaa viitisen viikkoa. Suunnitelmia minimaalisesti ja nekin voivat muuttua. Katsotaan, mita maailma tuo vastaan talla kertaa.

Hasta luego, amigos.

6 comments:

Mama said...

Niinpä, jopa täällä ollaan vähän katkerina, että jätätte väliin jalkapalloelämyksen. Täältä kaukaa tuo helppo sanoa, saattais jäädä itseltäkin menemättä tuollaiseen ryysikseen...mutta ajatuksena olisi hienoa nähdä livenä huippupeli.

Martta said...

Täällä on kuule lippujenkin osto sellanen show, vois jäädä huippupelit saamatta. Monella esim. lippu yhteen peliin -joka pelataan vaikkapa Port Elizabethissa. Siinä pelinkin hinta kohoaa kun pitää PE:n lentää/ajaa/yöpyä matkalla.. Oisitte tulleet itse, meillähän ois kämppä tyhjänä.

Mama said...

Täältä se lentäminen vasta kalliiksi tulisi yhden pelin takia:) Lähdetään yllätysylioppilaan juhliin, 'Sylvin Ville' oli kirjoittanut vähin äänin ( mutta äitinsä suureksi iloksi ja yllätyksi ).

Unknown said...

Hyvää lomaa! Kummipojankin pitäisi nähdä pitkästä aikaa kun ihmettelee kuka on Martta kummi, jonka rahapussi (punainen Hippo-malli) on hänen leikeissä ja jonka luona asuu kirjassa oleva kirahvi...

Kirjailijatar said...

Hyvää matkaa! Tiedossa on varmasti mahtava seikkailu :)

Mama said...

pari vuvuzelaa pannaan tilaukseen