Friday, May 14, 2010

Puh puh

Kuusi koetta neljassa paivassa ja olen tassa. Puhaltelen viela. Saksa, espanja, saksa, espanja, saksa ja espanja.

Satoi kuin saavista, koko piha kellui. Sitten aurinko repi pilvia riekalaiksi ja heitti meille lampimia katseita. Sitten taas satoi. Ja paistoi. Ja satoi. Tiskasin ja mies sanoi etta ostaa minulle villasukat, se oli lammin ajatus se.

Nyt menen kotiin ja vahan huilaan. Mutta ei parane liikaa huilailla, ensimmainen tentti istuu jo tiistain kohdalla ja irvitelee pahanilkisesti. Jos sille laittais vaikka huulipunaa, irvisteliskohan se sitten mukavammin?

Hyvaa viikonloppua.

4 comments:

Mama said...

Huokaus, huokaus, mä en ymmärrä miks se saksa piti vielä ottaa lisäks. Voisiko elämässä selvitä vähemmilläkin kielillä, hmm, tai ehkä sitten ei. Helteiset viikonloppu terveiset.

Suklaasydän said...

Tsemppiä kokeisiin! Opiskelu tuntuu itselle niin kaukaiselta ajatukselta. Välillä tulee mieleen, että "joskus vielä", mutta toisaalta jaksaisiko sitä enää? Ranskan alkeiskurssille pitäisi kyllä mennä jossain kohtaa.

Martta said...

Mama, jotainhan tassa oli kuitenkin tehtava etta tulee kurssit tayteen :-)

Suklaasydan, kiitos, kylla tama aikamoista hullun hommaa on. Olen muuten koittanut jattaa sun blogiin kommenttia muttei taas onnistunut?

Suklaasydän said...

Öh, no johan on. Joskus on käynyt niin, etten ole itse pystynyt kommentoimaan omaa blogiani. Bloggerilla on näköjään oma tahto...