Saturday, May 29, 2010

Tasapainoilen

Tasapainoilen, ei ole ihan loma, ei ole ihan arki. Mutta kaikki on ihan hyvin.

Wednesday, May 19, 2010

Be bright

It's not enough to be brave, they want us to be bright, too. Im tryin' to imitate the sun.

Monday, May 17, 2010

Friday, May 14, 2010

Puh puh

Kuusi koetta neljassa paivassa ja olen tassa. Puhaltelen viela. Saksa, espanja, saksa, espanja, saksa ja espanja.

Satoi kuin saavista, koko piha kellui. Sitten aurinko repi pilvia riekalaiksi ja heitti meille lampimia katseita. Sitten taas satoi. Ja paistoi. Ja satoi. Tiskasin ja mies sanoi etta ostaa minulle villasukat, se oli lammin ajatus se.

Nyt menen kotiin ja vahan huilaan. Mutta ei parane liikaa huilailla, ensimmainen tentti istuu jo tiistain kohdalla ja irvitelee pahanilkisesti. Jos sille laittais vaikka huulipunaa, irvisteliskohan se sitten mukavammin?

Hyvaa viikonloppua.

Wednesday, May 12, 2010

Tuuli muuttaa olohuoneeseen

Tarkoittaako se talvea, kun tuuli muuttaa olohuoneeseen ja heiluttelee verhoja? Kun menee nukkumaan napit jaassa ja pipo paassa? Kun aamuisin kuulee jo saan ennenkuin saa silmat auki, kuulee jo kuinka sade laiskyttaa vasten katua.

Talvi on taalla.

Friday, May 7, 2010

Tyhjaa taynna

Istuin juuri kokeessa. Paperilla oli naurettavia argumentteja. Paassa ei kiertanyt mitaan, mista ottaa kiinni. Sanavarasto oli laittanut oven sappiin.

Teki mieli huutaa apua.

Palautin paperin, se oli lopulta taynna tuhertamiani harakanvarpaita. Mutta ei siina mitaan jarkea ollut, yhta hyvin olisi voinut olla vaikka tyhja. Joskus paljossa ei ole mitaan.

Ei muuta.