Sunday, May 15, 2011

Plan A starts with B

So plan A it is. I'm heading to Barcelona before the turn of the month.
***
Suunnitelma A lukittu. Lähden Barcelonaan ennen kuun vaihdetta.

7 comments:

Kirjailijatar said...

Hieno juttu! Oletko kauankin? Minustakin olisi niin mahtavaa lähteä Barcelonaan, ehkä joskus :)

Suklaasydän said...

Mitä meinaat Barcelonassa tehdä? Kiva, että suunnitelmat selkenivät. :)

Martta said...

Kirjailijatar, minulla on pelkkä menolippu :-) Eli fiiliksen mukaan! Vähintään viisi yötä, enintään pari kuukautta. Et siis ole ollut Barcelonassa? Jotenkin ajattelit kun reissaat niin kovasti että toki oot sielläkin jo käynyt.

Ai niin, bloggerin hikan takia kommentteja katosi, mutta huikkaan vielä tässä että kiva kun löysit Teemaan puolelle myös!

Suklaasydän, Barcelonassa olen alkuun 5 yötä, niiden aikana ajattelin päättää jäänkö sinne vai jatkanko etelä-Espanjaan. Ajattelin vähän tutkia kaupunkia ja sitten etsiä jotain töitä.

Suklaasydän said...

Onnea matkaan! :) Eräs kaverini päätti muuttaa Skotlannista Barcelonaan ja töitä löytyi kahdessa päivässä. Tämä siis henkilöltä, joka ei puhu espanjaa. :)

Martta said...

Kiitti. Mulla on myös Barnassa asunut ystävä, juteltiin että kyllä sieltä töitä saa, toinen juttu on sitten että millaisia ja millä rahalla kukakin suostuu tekemään. Mutta mulla ei ole mitään ennakko-odotuksia, joten katsellaan :-)

Laura, freelance journalist said...

Martaaa, oolalaa, Barcelona on ihana! Ja arvaas mikä muu on ihanaa: menin postilaatikolle ja mikäs se siellä oli, kortti kortteloinen! Kiitos, se piristi 100% mun harmaata päivää. Mun yks kiva kaveri Cecilia asuu Barcelonassa. kerro jos haluut sen yhteystiedot. Voisitte käydä jääkahvilla. -Laura

Martta said...

Hahaa vai kortti kortteloinen! Kiva kun piristi madame the journalistin päivää! Joo anna vaan yhteystiedot jos hänelle sopii, laita vaikka facebookkeroisen kautta, se oliskin mukavaa :-) varsinkin kun oon ihan itsekseni reissussa sitten. Cheerios!