Thursday, November 10, 2011

Kelmeää valoa




Autumny light. Things feel different now. Look at Miss S, she's such a fine lady.

Kelmeää valoa. Syksy. Tuntuu erilaiselta. Katsokaa neiti S:ää, hän on varsinainen lady.

***
I'm sorting out my next move, my post-Spain times. Time has gone so ridiculously fast that soon we're heading home again. Two months is like a teaser, just when you get the hang of it, you need to go again. But I must say for me this just fell on a perfect time slot. And there's still some weeks ahead. December will bring other things so I must let go with Sevilla when the time comes!

Järjestelen taas seuraavaa siirtoa, Espanjan jälkeisiä aikoja. Aika on mennyt niin älyttömän nopeasti, että pianhan tässä pitää taas pakata kimpsut ja kampsut ja palata. Kaksi kuukautta on juuri sellainen aika, että juuri kun sitä alkaa olla rytmissä, pitääkin jo mennä. Toisaalta itselleni tämä oli täydellinen pätkä täydelliseen saumaan. Ja onhan tässä vielä joitakin viikkoja edessäpäin. Joulukuu tuo sitten muita juttuja tullessaan ja minun pitää päästää irti Sevillasta kun sen aika tulee.

***
Had a fantastic yoga today. My class is very meditation and respiration orientated, it feels so good for change too.

Aiva mahtava jooga tänään. Ryhmäni on meditaatio- ja hengitys painottainen, joka sopii minulle niin hyvin taas vaihteeksi.

2 comments:

Pampula said...

Ihanaa okraa näissä! Mun lempiväri tältä syksyltä :)

Martta said...

Mulle taas tuo päivä kuvineen toi sen syksyn tunnun, ehkä se oli sitten toi okra kun alkoi tuntua siltä että kesä on nyt oikeasti ohi..