Friday, September 9, 2011

Also this


Hello!

-I've changed the look of my blog a bit. But, alas, the old settings of the texts won't go hand in hand with the new layout so some of the older entries got messy. I'll keep fixing them one by one, little by litlle.. I can openly admit I'm operating at the limits of my technical skills here with this whole blogging thing, so hickups are more than expected. But I'll keep practising.

-Then, I noticed from the stats I got more followers than I had thought. So there must be people apart from my mom and few friends who have also stumbled upon Poni ja Pippuripuu. Who are you? How did you end up here? Was it a mistake or did you even come back?

-Oh and one last thing: I started another blog. Because I really wanted to. It won't replace this one, this is my space to write and put up photos (I especially like to post travel accounts!). But maybe the other one leaves more space to think. At least for myself. And it's so easy to create a new blog, it's like you'd play a game called ''design your own book/magazine/column'' -and you get whatever crap published, too. Exciting! Blogs are cool.

Subheadings on a Journey Towards Balance, my latest creation. Got a little carried away with the title there.. but I like it!

Have a marvelous weekend!

Love,
Martta

***
Heippa!

-Muutin vähän blogin ulkonäköä. Mutta kuinka ollakkaan, jotkut vanhat tekstiasetukset eivät tykänneet tästä uudesta lookista ja osa vanhoista entryistä meni ihan vinksin vonksin. Koitan fiksailla niitä yksi kerrallaan, vähitellen.. Myönnän kyllä ihan avoimesti, että tämä bloggailu alkaa olla teknisten kykyjeni äärirajoilla, eli kömmähdyksiä olikin odotettavissa. Jatkan siis harjoittelua.

-Huomasin myös tilastoista, että täällä käy enemmän porukkaa kuin olin ajatellut. Siis joku muukin kuin äiti ja pari kaveria on eksynyt Poni ja Pippuripuu -otsikon alle. Kuka sinä olet? Miten päädyit tänne? Oliko se virhe vai tulitko jopa uudestaan?

-Vielä yksi juttu: aloitin toisenkin blogin. Koska kovasti halusin. Se ei tule korvaamaan tätä, tämä on minun tilani kirjoitella ja laittaa kuvia (tykkään varsinkin postata matkakertomuksia!). Mutta ehkä se toinen jättää enemmän tilaa ajatella. Ainakin itselleni. Ja uuden blogin luominen on niin helppoakin, vähän kuin pelaisi peliä nimeltä ''Luo oma kirja/lehti/kolumni'' -ja kaiken lisäksi saa julkaistua mitä tahansa kakkaa. Jännää! Blogit on kivoja.

Subheadings on a Journey Towards Balance on uusin luomukseni. Nimeäminen lähti kulkemaan vähän omia polkujaan.. mutta pidän siitä!

Mahtavaa viikonloppua!

Love,
Martta

8 comments:

Anonymous said...

Kukaan ei ole kommentoinut, miksi lukee tätä blogia, mutta minäpä kerron. Selailin blogeja ja huomasin blogissasi tutun kuvan (vehnämylly). Mietin ja pohdin, että olen jossain nähnyt juuri tuon rakennuksen ja lopulta muistin, että se on matkan varrella - lapsuuden kotiin, jossa käyn ehkä kerran kesässä. Tässä blogissa on kivoja kuvia, siksi luen tätä silloin tällöin. Tintti

Martta said...

Tintti, hei, hauska kuulla! Samainen myllyhän olikin juuri tämän päivän Hesarissa (vai oliko se eilisen), osuu myös mun reitin varrelle toisinaan. Kiva kun jätit merkin itsestäsi.

Vilijonkka said...

Tere, se on Vilijonkka joka käy täällä aina välillä. Jotain kummallista hengenheimolaisuutta tunnen. En osaa analysoida, mutta kuitenkin. Olihan mullakin ennen lapsia ja hiustenlähtöä tosi pitkät ja paksut hennahiukset. Tuskin se kuitenkaan on hiukset se yhteine tekijä!

En ole yhdenkään blogin "tilaaja". Menen blogeihin kun siltä tuntuu ja muistan tai kun tunneli toimii ja pääsen. Jollen muista niin ei vissiin ole tarvetta.

Onnellista matkaa!

Martta said...

Tere vaan Vilijonkka, sun käymisistä aiempien kommenttien perusteella tiesinkin :-) Jäin vain pohtimaan tätä, kun sinäkään tuskin yksinäsi katat noin 12 maata, viittä eri selainta ja kolmea käyttöjärjestelmää! (Tai mistä minä tiedän millaista varjo-elämää mahdollisesti elät?? ;-))

Hengenheimolaisuutta, jännää, oonkin sun blogin perusteella ajatellut että taidat olla ainakin sellanen perus-utelias niinkuin mäkin. Ja se sellainen uteliaisuus saattaa viedä vaikka toiselle puolelle maapalloa.. Heh heh joo tuskin ne hiukset sentään, ei kai tää mun letti edes hirveesti täällä ole aiemmin vilahdellu.

Noora said...

Minäminä! Koska Martta tää siun blogi on kertakaikkiaan ihastuttava ja juuri siun näköinen <3 Ja taidan käydä jokaikisen uuden postauksen täältä lukemassa.

Martta said...

Voi Noora! Ihanaa! Ajattelinkin voimakkaasti sua ja Janinaa tossa 'teknisten kykyjeni äärirajoilla' -kohdassa, taisitte mut parilta kriisiltä viime talvena pelastaa ;-) Ilman sua mä en esim. osaisi lisätä tänne videoita toim. huom., että voit ottaa credittiä itsellesi! xx

Pampula said...

Pampula käy aina silloin tällöin kurkistelemassa upeita kuviasi kaukomailta. Osut oivallisesti mun kaukokaipuuseen ja käyt paikoissa joissa en ole itse käynyt, pääsen siis kauttasi ihanalle nojatuolimatkalle :) Varsinkin Afrikan kuvat (Namibia, Marokko ja Mozambik) ovat jääneet helmiksi muistoihin.

Martta said...

Hei Pampula, ihana kuulla että pääset nojatuolimatkalle tätä kautta :-) Se onkin ollut mulle blogeissa ehkä kivointa, nojatuolimatkat ja toisten näkövinkkelit, eli huippua jos oon myös onnistunut sellaista tarjoilemaan!

Kiitos kaunis kuvakehuista, täytyy myöntää että olen itsekin kiintynyt jotenkin erityisesti noihin Afrikan-kuviin (hmm voiko kuviin kiintyä? :D ).